På spåret

Now Im back, vet inte riktigt vart jag ska börja. Det har hänt mycket den här månaden. Det händer ju mycket varje månad men inte så mycket som jag har anknytning till.
Kan ju börja med att berätta om hur det gick med att bara äta odjur, ingen tv och ingen dator. Ni som läser mina kommentarer vet ju då att jag råkade äta en korv som Sofia inte var sen med att skvallra om här på bloggen.
Det var i alla fall så att vi hade klassfest och kom då på att vi skulle grilla framåt småtimmarna. Det blev klassikern, korv med bröd, och jag hade ingen tanke på att jag var vegetarian. När jag står där och tuggar för glatta livet hör jag att Cathrine inte vill ha något och jag tänker klart hon inte vill.. hon är ju vegetarian
Två sekunder senare slog det mig.. oj shit, jag är ju vegetarian...
Jag försvarar mig i alla fall med att det knappt är kött i korv. hehe. Nä men det var klantigt. Efter det har det gått finfint!

Datorn har jag använt nästan varje dag ändå med tanke på att jag har massa datalektioner i skolan och annat skolarbete.
Tv:n har inte varit något problem, kollar ändå aldrig på tv.

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu för projekt, jag gillar projekten. De hjälper till att bryta gamla vanor. De hjälper att få insikt i hur andra lever sina liv. Jag gillar det. Om ni har något förslag så lämna en kommentar.

Sist vill jag bara säga en sak. Under månaden utan uppdateringar har det ändå varit i snitt 5 unika besökare varje dag.. Antingen är det så att det kommer mycket nytt folk till bloggen på nåt konstigt vänster.. eller så är det så att ni inte litade och trodde att jag skulle klara det, hehe. Fun fun.
 

Kommentarer
Postat av: Melan

Det måste vara därför :)

Jag älskar dig med!!!!! (:

2009-04-29 @ 19:48:03
URL: http://melblom.blogg.se/

Slå ett slag för din åsikt här:

Namn:
Minneslucka?

E-postadress: (Publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback