Pope Benedict XVI


FUCK ALL


It started just like love should, I stole her from my best friend


The Flu Flew over me

Martin kom aldrig iväg till London. Så istället för att hänga på Oxford Street har det blivit häng i sängen med massa filmer och böcker. Jag gillar ju i och för sig film och böcker men jag hade gärna sett London, så mycket kan jag ju säga.

Lånade ett Fisheye av en kompis för ett tag sedan som jag inte riktigt har hunnit testa än. Men det kommer för jag ska använda det när jag fotar till Johan Blixt's nya album någon gång nästa vecka.   
Jag hann dock vara med på ett Alla hjärtans dag-party hemma hos Matilda innan jag blev sjuk. Tur att jag hann göra någonting, tack Matilda!

Utomjordiskt nysåhostpulver

Jag har sportlov nu så jag drar till London med Sofia på onsdag, nu innan blir det mest plugg tyvärr. Var ute och åkte pulka igår, gött spännande. Åkte med PulkaPontus och Linnea. Vi slog oss, såg ufon och letade pulkalik. Mycket trevligt!Några Londontips? Det kan va vad som helst.. Affärer, Caféer, klubbar eller platser!

Charles Chaplin


Ny musik på bloggen igen, den här gången fick det bli en kompis projekt Baltazar White. Låten heter This World och jag tycker den sammanfattar Baltazar White bra; lekfullt, konstigt och framför allt inspirerande. 

Til Gud


Tednaleddem


- Va?

Wizard

Johanna -  The New Kid
Tack. Inspiration.

Dimma i Kroken


Dickhead


Ny låt uppe, den här gången fick det bli Crystal Castle - Alice Pratice