Soligt

Nytt läge, nytt liv. Startar den 1 Juli 2009 kl 12.00 i Kaverös, Göteborg.

Filmkiss

Första filmkyssen.

Plugget går inte finemang tyvärr, har slutprov i Matte E imorgon, jag har inte ens räknat halva boken. Har inte haft uppe boken idag. Bra Martin.
Imorgon ska jag och några till hålla ett föredrag om Gurkor i 20 minuter på Svenska C, det blir total improvisation av mig och hur mycket kan man egentligen säga om gurka? och gurka var min idé, dum som jag är..

Vi fick 100% på Seterra, vi är bäst. Vi var på kalas i lördags och i söndags, vi var kultur i fredags, vi är bäst.
 
Finns en hel del som man kommer att sakna i skolan ändå, Timmys skåp bland annat. Det ska bli skönt att ta studenten som jag gör om ett par timmar, men jag gillar skolan himla mycket, bara så att ni vet!

Min Hemsida är klirrad och klar nu, och jag vet att allt inte funkar vid portofolio/svartvitt. Men om det är någonting annat får ni gärna säga till :)

Topp 3 ...?

Jag tycker synd om dem som tycker synd om sig själva och som inte borde tycka synd om sig själva, men det är väl det de vill, att vi ska tycka synd om dem för att de tycker synd om sig själv. Synd det.

Köpmannebro


Bilderna lever kvar.
Nästa gång jag åker vill jag åka med dig.


Willow


Spårar ur

Som ni kanske har märkt är jag inte lika flitig som internetanvändare. Var ett av målen med den datafria månaden så det är ju dumt att klaga. Blir dock inte så mycket uppdateringar här på bloggen.

Aja, jag ska fortsätta att rapportera om vad som har hänt i mitt liv under månaden.
Någon gång i början av månaden var jag ute på en båt i soligt men iskallt väder och blev fotad för TTELA Magazine där vi skulle fota vårmode. Himla kul var det.

Sen vet jag inte riktigt vad som  har hänt, hjälpte Oskar med Fairfest, varit på halkan m.m
Men mest av allt har jag varit med Mich och bara hängt, hur underbart som helst!
Älskar dig din lilla tönt!