Hats, cats and places to hide

 

"I am visited by a recurring image of myself as a frog in a witch's cauldron, surrounded by baby carrots and other vegetables, splashing around in the gradually boiling water, unmindful of the fact that I am slowly becoming... soup."Tight Connection to My Heart hette den visst.


Sommaren är kort, därav anledningen till den dåliga uppdateringen. Jag la iallafall upp en ny look på lookbook idag. Ni ser den överst i bannern. Imorgon ska jag upp supertidigt, ska nämligen till Sofias stuga. Sen kommer jag hem på söndagkväll för att sedan åka till Gotland med Älskling på natten mellan måndag och tisdag. Blir finfint, och nu är ni uppdaterade.

Hej solnedgång.You'd Better Watch Out, 'Cause I Like YouLite jobbigt att man inte har photoshop på nya datorn ändå.

Billie The Vision & The Dancers engelska version på Emil Jensens Allt Jag Gillar Upphör är väldans bra ska ni veta.

Katter & hundar

I förrgår när jag skrev att jag skulle cykla till affären för att köpa cykelgrejer blev det en lite längre tur än vad jag hade tänkt. Först cyklade jag in till stan och köpte allt, sen till min mammas jobb och lämnade sakerna eftersom jag inte orkade cykla runt med dem. Efter detr fick jag för mig att jag skulle cykla hem till Michaela i Sjuntorp, det var sannerligen en upplevelse. Nu vet jag att det är skitlångt, att Gärdhem är några hus och en fin kyrka och att man kan bli jätteblöt av regn. Det spöregnade nämligen.

När jag kom hem till älskling kollade vi eniros görchecka "mät sträcka-funktion" där man kan se hur långt man har åkt, det slutade med 34 km spontancykling. Tummen upp på det!

Nästa morgon var Michaelas pappa snäll och körde mig, cykeln och Michaela in till Trollhättan lagom till skolan började, kl 08.20. Då tog jag cykeln och cyklade till Överby och väntade där till klockan elva och köpte mig en bärbar dator med pappa. Sedan cyklade jag hem. Mycket trevlig cykeltur måste jag säga. Mycket trevligt md en ny dator också, ligger i sängen och skriver med den nu, fantastiskt!

Idag får Michaela sommarlov :D göttigt!Selinsnöre & stänkskärmar

I feel fine så att säga. Jag hann inte uppdatera igår på morgonen, lata mig. Igår käkade jag och Michaela på vääääärdens mest pizzeriiga pizzeria. Tänk dig hur en pizzeria ser ut i en film... Exakt så såg den ut. Den lokala pizzerian i Kaverös centrum.Så här skulle Stig Larsson skrivit om upplevelsen.
Vi satt i hörnet närmast dörren i den nersläckta lilla pizzerian. Efter fem minuter hade vi redan fattat rundan som alla gjorde; gå in och beställa en kebabpizza utan lök, gå vidare till Willys mataffär alldeles intill pizzerian och efter femton minuter komma tillbaka, färdighandlade och med en nybakt pizza att ta med upp till enrummaren och avnjuta den själv framför TVn. Efter fem minuter hade vi också lärt oss den enformiga dansbandslåten som stod på repeat där de sjöng om att det var bättre förr, När du var här. Ifrån köket hörde vi pizzabagarna vissla med till den dystra men endå dansanta melodin. 
   Vi var nästan ensamma i pizzerian, det var vi och två till. Den ensamma mannen som satt vid spelmaskinerna och spelade bort förra månadens lön och pappan som satt vid bordet närmast bardisken och beställde ännu en öl när han hade skickat iväg ungarna att värma kött som fanns i frysen. Det var tyst där inne, det var som i en film.

På pizzerian listade jag också topp 3 politiker jag vill se i badbyxor.
1. Göran Persson, för han är stor på alla tänkbara sätt. Han känns också som en sån som bränner sig, alltid kul att se. Himla trevlig verkar han.

2. Leif Pagrotsky, för han är liten och hårig.
 
3. Tomas Östros, han är ju så söt på något sätt. Alla tre har någon slags magisk utstrålning som jag tror man måste ha för att vara en topp-politiker.

Alla råkade visst bli sossar, ren slump tror jag. Eller så är det så enkelt att de väljer politiker efter badsäsongen!  
haha, nu kom jag precis på ett skämt...
- Vet du vad Fredrik Reinfeldt har för badbyxor?
- Nej?
- Rosenbadbyxor!
- Ehhe eh...

Nu har jag glömt skriva om vad jag skulle skriva men jag har plötsligt fått tillbaka skrivglädjen så mer uppdateringar står för dörren!
När det slutar regna ska jag cykla till Sportex och köpa ett cykelstöd. Jag ska även införskaffa mig en pakethållare. Dessutom tänkte jag köpa två stänkskärmar när jag ändå är på G.

Over and out!

Grillhink

Ord på F har varit min grej idag.

Lite torftligt inlägg för att vara det första på år och dar men det kommer.
Jag menar, det finns en hel del att säga... Resa, Bal, Student, Fester, Mys, Mer Mys och lite Skraplotter.
 
Skulle gissa att jag slänger upp mer redan imorgon bitti. Om jag inte sover för länge vill säga, jag har nämligen tandläkartid.
Puss och så, ni vet.